Σαλέπι γεύσεις

Σαλέπι γεύσεις

 

Σαλέπι γεύσεις σε βαζάκια

σαλέπι γεύσεις

Σαλέπι γεύσεις

Σαλέπι Σαλονίκης

Απολαύστε τις νέες μας σαλέπι γεύσεις με βανίλια και καραμέλα. Η μεγάλη επιτυχία της εταιρίας μας ειναι οτι συνδίασε την μοναδική γευση του σαλεπιού με βανίλια ή καραμέλα. Έτσι καποιοι απο τους πελάτες μας που θέλουν μια πιό ήπια γεύση σαλεπιού και άρωμα βανίλιας ή καραμέλας βρήκαν το ζεστό καθημερινό τους ρόφημα για τον χειμώνα! Για αυτούς επίσης που θέλουν όλοι την γευση αλλά σχεδόν μηδενικές θερμίδες εμείς σαν εταιρεία σας προσφαίρουμε όλες μας τις γεύσεις και χωρίς καθόλου ζάχαρη! Η επιλογή δική σας αλλά το προιόν ένα. Σαλέπι Σαλονίκης.

Συσκευασίες Χονδικής

Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα μας σε συσκευασίες χονδρικής των 500γρ. και 1000γρ. σε όλες τις γεύσεις, σε βαζάκια των 125 γρ. για όλες τις γεύσεις με ζάχαρη και σε βαζάκι 80 γρ. σε όλες τις γεύσεις χωρίς ζάχαρη με μηδενικές σχεδόν θερμιδες. Σε κουτί που περιέχει 40 φακελάκια των 12 γρ.

Αποστέλλουμε τα προιόντα μας, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατόπιν συνεννοήσεως.

Για ενημέρωση στις τιμές χονδρικής πατήστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Τα προιόντα μας είναι:

Σαλέπι με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή

Χωρίς ζάχαρη για τους λάτρες της δυνατής γεύσης

Καραμέλα

Βανίλια

Καραμέλα χωρίς ζάχαρη

Βανίλια χωρίς ζάχαρη

Υπευθυμίζουμε στους πελάτες μας οτι κατέχουμε πιστοποίηση ISO 22000 και εφαρμόζουμε τις αρχές συστήματος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων  HACCP

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 852/2004 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η εφαρμογή του HACCP έγινε υποχρεωτική για τις χώρες της Ε.Ε. σύμφωνα με την οδηγία 93/43/ΕΟΚ. Η εφαρμογή του συστήματος  HACCP είναι υποχρεωτική σε κάθε επιχείρηση τροφίμων και ποτών, είτε εμπορική, είτε μεταποιητική, και εφαρμόζεται, αρχής γενομένης από τις μεγαλύτερες. Η οδηγία 93/43 αντικαταστάθηκε από τον κανονισμό της Ε.Ε. 852/2004. Κατά τον κανονισμό είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν HACCP όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες ασχολούνται με τρόφιμα, εμπορικές, μεταποιητικές κ.λ.π.